Поштовани суграђани, трудили смо се да вас, на нашој фб страници Букуља Аранђеловац, сајту www.jkpbukulja.rs и преко аранђеловачких медијских кућа, информишемо о свим актуелним дешавањима ЈКП-а, квалитету воде из градског водовода, о кваровима на водоводној мрежи, али и о начинаима на које можете стећи олакшице приликом плаћања комуналних рачуна.

Захваљујемо се свим суграђанима који редовно измирују своје обавезе према ЈКП-у, јер на тај начин, осим што стичу право на значајан попуст, омогућавају и нама да обављамо свој посао, испоручујемо воду за пиће доброг квалитета и набавимо неко ново средство за рад чиме би се наш рад и услуге које вам пружамо још више унапредиле. За вас издвојили смо, на једном месту, дешавања која су обележила јануар 2021.године за ЈКП „Букуља“ Аранђеловац:

У току јануара на Постројење за пречишћавање воде стизала је вода само са Букуљског језера. Гарашко језеро је допуњавано, према могућностима, водом са реке Качер од 10.11.2020. године у континуитету. У фабрици воде у току јануара 2021.године анализиран је 691 узорак воде, према устаљеној динамици:

  1. Физичко-хемијски параметри су рађени на 575 узорака воде у систему процеса прераде(од сирове до краја процеса пречишћавања) и из градске мреже.
  2. Микробиолошко испитивање је вршено на 117 узорака.

Институт за јавно здравље Крагујевац је за нас урадио 64 узорка воде у току месеца. Сви параметри су у складу са Правилником о хигијенској исправности воде за пиће.

РЈ водовод и канализација извршила је 109 интервенција:

Склопљено је 29 репрограма за отплату дуга на рате.

РЈ Чистоћа и јавна хигијена радили су на изношењу смећа и одржавању јавних површина свакога дана у месецу и у свим временским условима. Без обзира на техничке проблеме, који су се дешавали, давали су све од себе да сви рејони буду урађени у предвиђеном року и према Плану одвожења смећа.

 

ЈКП „Букуља“ увек уз своје суграђане.