ЈКП "Букуља" Аранђеловац је одлучила да покрене наградни конкурс за све ученике, али и предшколце који би својим анимацијама или цртежима представили рад ЈКП-а. Циљ нам је да наши млади суграђани , на основу знања стеченог у образовним установама сами обрате пажњу на нашу животну средину тако што ће својим анимацијама или цртежима представити један сегмент и значај свега што ЈКП "Букуља" ради за наш град.

ПРАВИЛА КОНКУРСА: Ученици и предшколци могу послати своје анимације на е-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или у поруку на фб страницу Букуља Аранђеловац, а ликовне радове могу слати на адресу Бранислава Нушића бр.1 или доставити лично на шалер информација у управној згради ЈКП-а.

НАГРАДЕ: 5 таблета, 10 књига и слатки пакети.

Учествујте у наградном конкурсу и ширите свест о заштити животне средине, штедњи воде за пиће и колективној култури одлагања смећа како би наш град постао боље и пријатније место за живот свих аранђеловчана, али и пријатно место за одмор посетиоца нашег града.