Велика захвалност Кабинету председника Републике Александра Вучића на разумевању и подршци еколошким акцијама које је ЈКП "Букуља" у сарадњи са суграђанима, удружењима грађана и привредницима организовала током 2021. године. Уверени смо да ћемо и у предстојећој, 2022. години, наставити да радимо на унапређењу услуга нашег предузећа, а све у циљу борбе за чистији Аранђеловац.

Срећни празници!

Ваше,

Јавно комунално предузеће Букуља Аранђеловац

Током новогодишњих празника ЈКП „Букуља“ Аранђеловац радиће са умањеним обимом посла:

  • Благајна у управној згради у петак 31.12.2021.године радиће до 12,00 часова, а у суботу 1.јануара и понедељак 3.јануара 2022.године неће радити. 
  • РЈ Пијац неће радити само 1. јануара 2022.године, а већ у недељу 2. јануара 2022. године пијаце ће бити отворене у редовном термину рада од 7,00 – 16,00 часова.
  • Дежурство РЈ Водовод и канализација обављаће се редовно свакога дана по редовном распореду од 7,00- 19,00 часова за интервенције у случају кварова на водоводној или канализационој мрежи. 

На наменски рачун ЈКП „Букуља“, намењен за куповину цистерне, данас је легла уплата из фирме Bekament, а ускоро очекујемо донацију и осталих фирми које су потврдиле учешће у нашем циљу да обезбедимо још једну цистерну за воду.
Аквизиција цистерне за воду јесте важан и интегралан део наших настојања за побољшање квалитета услуга које ЈКП „Букуља“ Аранђеловац пружа нашим суграђанима. Осим тога, са овом цистерном за воду, били бисмо на располагању и Ватрогасно спасилачкој јединици Аранђеловац.
Хвала фирми Bekament, Peštan doo, Trgošped-Ćirić, Arbag d.o.o, Omya Venčac d.o.o, Stublina doo, Zvezda d.o.o , Fortuna centar, ZvezdaS d.o.o. и Gerovit d.o.o. које су својим донацијама препозналe важност једног оваквог пројекта и подржавају нас и помажу да обављамо послове који су нам поверени, а такође, хвала свим суграђанима који редовно измирују своје обавезе према ЈКП „Букуља“ јер тиме, поред што стичу право на значајан попуст на редовност, нама омогућују да испоручујемо квалитетну вoду за пиће и одвојимо средства за куповину нових средстава за рад којима ћемо допринети развоју града.
 
 
 

    Јавно комунално предузеће „Букуља“ Аранђеловац, ул. Бранислава Нушића 1, на основу Одлуке Надзорног одбора бр. 03-10041/3 од 02.11.2021. године, оглашава продају секундарних сировина – отпадног гвожђа од расходованих и то:

  1.  Камион Рено смећар AR 028 OW;
  2. Камион Рено смећар AR 033 HM;
  3.  Ровокопач скип BN – 82;
  4. Камион Мерцедес смећар AR 023 RL
  5. Остала расходована основна средства, путем прикупљања писаних понуда.

ЈКП „Букуља“ Аранђеловац отуђује из власништва напред наведене секундарне сировине – отпадно гвожђе – по почетној купопродајној цени:
-       за гвожђе 25,00 динара по килограму - укупна килажа око 30.200. кг.

ЈКП „Букуља“ Аранђеловац отуђује из власништва напред наведене секундарне сировине – отпадно гвожђе – по почетној купопродајној цени:

  • за гвожђе 25,00 динара по килограму - укупна килажа око 30.200. кг.

На наменски рачун ЈКП „Букуља“, намењен за куповину цистерне, данас је легла уплата из фирме Peštan d.o.o, а ускоро очекујемо донацију и осталих фирми које су потврдиле учешће у нашем циљу да обезбедимо још једну цистерну за воду.

Аквизиција цистерне за воду јесте важан и интегралан део наших настојања за побољшање квалитета услуга које ЈКП „Букуља“ Аранђеловац пружа нашим суграђанима. Осим тога, са овом цистерном за воду, били бисмо на располагању и Ватрогасно спасилачкој јединици Аранђеловац.

Хвала фирми Peštan doo, Trgošped-Ćirić, Arbag d.o.o, Omya Venčac d.o.o, Stublina doo, Zvezda d.o.o , Fortuna centar, ZvezdaS d.o.o. и Gerovit d.o.o. које су својим донацијама препозналe важност једног оваквог пројекта и подржавају нас и помажу да обављамо послове који су нам поверени, а такође, хвала свим суграђанима који редовно измирују своје обавезе према ЈКП „Букуља“ јер тиме, поред што стичу право на значајан попуст на редовност, нама омогућују да испоручујемо квалитетну вoду за пиће и одвојимо средства за куповину нових средстава за рад којима ћемо допринети развоју града.

Последње вести